Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE în scara unui bloc din București: O minoră a fost AGRESATĂ SEXUAL, dar poliția l-a prins pe agresor abia după 6 zile

catuse politie

Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Capitală după ce ar fi urmărit pe stradă o fată, minoră, iar apoi ar fi intrat cu ea în scara blocului unde aceasta locuieşte şi a atins-o în zona intimă, adresându-i cuvinte obscene. Agresorul a fugit după ce fata a ţipat, el fiind prins după câteva zile.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut, miercuri, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, cercetat pentru agresiune sexuală.

Citește și: Ludovic Orban îi răspunde lui ÎPS Teodosie: ‘Nu se interzic slujbele. Ele se organizează în anumite condiţii, pentru că este zonă carantinată’

"Cercetările au fost declanşate în data de 20 noiembrie, când prin apel 112 a fost sesizat faptul că o minoră a fost atinsă într-o zonă intimă de către un bărbat necunoscut, în timp ce se afla în holul imobilului de domiciliu", a transmis Poliţia Capitalei.

În urma anchetei, s-a stabilit că principalul suspect este un bărbat de 33 de ani, prins miercuri, pe un bulevard din Bucureşti, şi dus la audieri.

Citește și: Fotografie de ultim moment! Marcel Vela, imagine cu leul apărut în videoclipul lui Dani Mocanu

"În urma probatoriului administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în data de 20 noiembrie, în jurul prânzului, bărbatul ar fi observat-o pe minoră, pe stradă, a urmărit-o şi apoi a pătruns în scara blocului împreună cu aceasta, moment în care ar fi atins-o, după care i-ar fi spus şi cuvinte obscene. Având în vedere că victima a ţipat, bărbatul a fugit", a precizat sursa citată.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Citește și: Raluca Turcan, un nou val de critici dure la adresa PSD: ‘A lăsat Guvernul PNL fără mijloace legale de protecție a sănătății publice’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.