Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE O minoră și prietenul ei de 23 de ani au tâlhărit și ucis un bărbat

talhari

Cei doi tineri bănuiţi că ar fi tâlhărit şi omorât un braşovean de 46 de ani au primit mandate de arestare preventivă pe 30 de zile în baza deciziei unei instanţe a Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov.

Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore de părţi.

"(...) admite propunerea formulată de Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, şi în consecinţă: (...) dispune arestarea preventivă a inculpatei minore Pascal Oana-Mihaela, cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de: complicitate la omor calificat, (...) şi tâlhărie calificată, (...) pe o durată de 30 zile, începând cu data de 13 aprilie 2021 si până la data de 12 mai 2021, inclusiv. (...) dispune arestarea preventivă a inculpatului Paul-Cătălin Tudor, pentru săvârşirea infractiunilor de: omor calificat, (...) şi tâlhărie calificată, (...) pe o durată de 30 zile, începând cu data de 13 aprilie 2021 si până la data de 12 mai 2021, inclusiv", se arată în soluţia instanţei, postată pe portal, scrie Agerpres.ro.

Tânărul de 23 de ani şi minora de 17 ani au fost reţinuţi în dosarul crimei comise săptămâna trecută, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Cei doi sunt cercetaţi de către procurori pentru omor calificat şi tâlhărie, fiind bănuiţi că, sub pretextul prestării unui serviciu de către tânără victimei, un bărbat de 46 de ani, ar fi intrat în locuinţa acestuia şi, după ce l-au înjunghiat, ar fi sustras mai multe bunuri din apartament.

Mai multe bunuri ce ar fi fost sustrase din imobilul victimei au fost găsite luni, cu prilejul efectuării unei percheziţii domiciliare, la o adresă din Braşov unde au fost găsiţi cei doi tineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.