Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene ȘOCANTE: pacient cu coronavirus, scos în frig din spital și lăsat acolo acoperit cu o pătură

www.newsallert.ro

Un pacient confirmat pozitiv cu coronavirus a fost scos din secția de ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, pentru a fi trimis la Iași. Medicii l-au scos fără izoletă, fără nicio măsură de protecție, bărbatul fiind lăsat în frig cu o simplă pătură pe el, legată cu bandă adezivă ca să nu pice de pe targă.

Citește și: Strigătul de revoltă al unui doctor din Cluj: Degeaba scoatem armata pe străzi dacă medicii sunt trimiși la luptă fără arme

Bărbatul, aflat în stare gravă după ce a fost plimbat de 3 ori prin spital în 10 zile, a fost pus pe o targă și scos afară în maieu, deși erau doar 4 grade Celsius. Cu stări febrile, bărbatul acuza o stare de sănătate precară și a fost la un pas de moarte, cu doar o zi înainte.

De pe targă, pacientul a fost urcat în autospeciala ISU Neamț doar de 2 brancardieri. Au reușit cu greu să facă acest lucru, având în vedere greutatea pacientului.

Reprezentantul ISU Neamț a refuzat să dea o mână de ajutor pentru că nu era echipat corespunzător!

”Pompierul nu avea ochelari de protecție, doar mască! A ŕefuzat să-i ajute pe brancardieri din acest motiv, dar la sfârșit închide ușa… Dacă era corespunzător, putea da o mână de ajutor celor care s-au chinuit să urce targa în mașină! Dar de unde echipament???”, a declarat, pentru newsallert.ro, soția pacientului.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.