Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE pe calea ferată: Un tren a LOVIT MORTAL 3 oameni

Ultima Ora breaking news

UPDATE

O femeie de aproximativ 20 de ani şi un bărbat de 40 de ani au murit, în timp ce o femeie de 40 de ani a fost rănită, fiind preluată de echipajele medicale.

Deocamdată, nu s-au stabilit împrejurările producerii acecidentului. Cele trei persoane se deplasau pe jos, în zona pasajului.

UPDATE

Potrivit reprezentanţilor SMURD Iaşi, o femeie şi un bărbat au murit iar cea de-a treia victimă este inconştientă şi va fi transportată la UPU de la Spitalul "Sf. Spiridon".

UPDATE

„În această seară, în jurul orei 22.40 am fost sesizati prin apel unic de Urgenţă 112 de mecanicul unui tren ce se deplasa pe direcția București-Iași cu privire la faptul că ar fi surprins și accidentat mortal trei persoane. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX Ioana Buștiuc, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

„La locul intervenției au fost trimise o descarcerare grea, o autospecială cu modul de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă și două echipaje de ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Iași”, a declarat pentru MEDIAFAX George Onofriasa, purtător de cuvânt ISU Iași.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit! „Ai grijă la crocodili și șobolani”

Știrea inițială

Un accident cumplit a avut loc, în urmă cu puțin timp, în localitatea Piciorul Lupului, comuna Ciurea, din județul  Iași.

La ora 22.41, prin apel la 112, un mecanic de locomotivă, care conducea un tren pe ruta București-Iasi, a anunțat faptul că în zona localității Ciurea a lovit și accidentat mortal trei persoane, care se deplasau pe calea ferată.

Citește și: Nimeni nu se aștepta! Ce a făcut Lia Olguța Vasilescu în legătură cu fetița agresată din Baia de Aramă

Mai multe ambulanțe și echipaje SMURD au ajuns la fața locului. În zonă sunt și polițiștii de la Transporturi care vor stabili cum s-a produs tragedia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.