Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE Trei bărbați au sechestrat și au violat trei tinere: Poliția i-a prins abia după 17 zile

O parte din redactia unui saptamanal din Buzau, retinuta pentru santaj

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, efectuează cercetări într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "lipsire de libertate în mod ilegal" şi "viol", potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă, trei bărbaţi şi un tânăr, toţi din municipiul Iaşi, sunt bănuiţi de comiterea faptelor. Ei au fost conduşi la audieri, ulterior fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

Citește și: Ludovic Orban îi răspunde lui ÎPS Teodosie: ‘Nu se interzic slujbele. Ele se organizează în anumite condiţii, pentru că este zonă carantinată’

"În noaptea de 9 noiembrie, în jurul orei 23.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de către o persoană din judeţul Galaţi, despre faptul că sora sa, care se află pe raza municipiului Iaşi cu alte două prietene, nu mai răspunde la telefon.Poliţiştii au demarat cu operativitate verificările şi investigaţiile, stabilind că în aceeaşi seară, două dintre cele trei tinere, după ce ar fi dat anunţ la mica publicitate privind oferirea de servicii sexuale, ar fi fost contactate de un bărbat, pentru a merge la o locaţie, de pe raza municipiului Iaşi. Ulterior, acestea nu au mai răspuns la apeluri. Una dintre tinere, în timp ce s-ar fi aflat în imobilul de pe raza municipiului Iaşi, ar fi reuşit să trimită un sms prietenei sale, prin care o informa că este într-un apartament, la ultimul etaj al unui bloc, în apropierea unui magazin, fără să cunoască cu exactitate adresa", se precizează în comunicatul de presă.

Citește și: Fotografie de ultim moment! Marcel Vela, imagine cu leul apărut în videoclipul lui Dani Mocanu

Conform documentului, bărbaţii care au sechestrat fetele au refuzat iniţial să deschidă uşa poliţiştilor. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru lipsire de libertate şi viol.

"Imediat, poliţiştii au trecut la verificarea zonei indicate, identificând apartamentul în care se aflau fetele. Iniţial, bărbaţii au refuzat să le deschidă uşa poliţiştilor, dar când li s-a comunicat că se va folosi forţa pentru pătrundere s-au conformat solicitării.Cele două tinere erau speriate, dar au fost liniştite de poliţişti care le-au transmis că sunt în siguranţă. Cei trei bărbaţi au conduşi la cercetări, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun. În urma continuării cercetărilor, o a patra persoană bănuită de comiterea infracţiunii de viol a fost condusă şi ea la audieri. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 26 noiembrie, bărbatul cercetat pentru viol şi cei trei bărbaţi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Aceştia urmează să fie prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi", se menţionează în comunicatul de presă.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.