Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE Trupele speciale din poliție au tras asupra unei mașini cu 3 copii în ea: O fetiță de 7 ani a fost ÎMPUȘCATĂ

Foto www.vasiledale.ro
politisti Maramures fetita ranita

UPDATE

Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliției Române, a declarat, joi seara, la Antena 3, că mașina era radiată din circulație, dar avea numere false de înmatriculare. În mașină nu au fost găsite mărfuri de contrabandă.

Știrea inițială

Incident șocant în Maramureș! În timpul unei razii, polițiștii de la trupele speciale au încercat să oprească o mașină de teren în localitatea Poienile de sub Munte, însă șoferul nu a oprit. Ulterior, a fost o urmărire, în care oamenii legii au tras mai multe focuri în aer și în autovehicul.

Din nefericire, o fetiță de șapte ani a fost împușcată, fiind rănită la picior. Ea a fost transportată cu ambulanța la spital. Șoferul mașinii a fost găsit într-o livadă și dă acum declarații la poliție. Polițiștii făceau o razie la contrabandiștii de țigări, iar șoferul era unul dintre ei. Şoferul maşinii de teren urmărite şi-a continuat deplasarea şi a accelerat înspre autospeciala de poliţie, virând brusc pe un teren accidentat, pentru a-şi asigura scăparea.

Citește și: Nunta lui Radu Mazăre, spulberată în direct! ‘Nu mai folosiți acest termen’

"În după amiaza zilei de 20 iunie a.c., în baza unei informații și cu prilejul unei acțiuni pentru combaterea infracțiunilor pe linie rutieră și de contrabandă, un echipaj de poliție a pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase, cu autospeciala de serviciu, pe direcție frontală, față de un autoturism de teren care se deplasa pe raza comunei Poienile de sub Munte, județul Maramureș.

Șoferul mașinii de teren și-a continuat deplasarea și a accelerat înspre autospeciala de poliție, virând brusc pe un teren accidentat, pentru a-și asigura scăparea.

Citește și: Cu cine discută zilnic Rareș Bogdan: ‘Am luptat umăr la umăr’

Ca urmare a acestui fapt, polițiștii au pornit în urmărirea autovehiculului, unul dintre aceștia executând mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în direcția mașinii.

Pe timpul urmăririi, șoferul autoturismului a părăsit partea carosabilă, traversând albia Râului Luhei.

La scurt timp, polițiștii au identificat autoturismul, care fusese abandonat într-o zonă din apropiere, parcat lângă o casă.

De asemenea, din primele verificări realizate la fața locului, s-a constatat că, în acea casă, la niște cunoștințe, suspectul abandonase 3 minori (2 fetițe și 1 băiat), cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani.

Citește și: Olguța Vasilescu desființează Opoziția: Ei nu vor

Una dintre minore (în vârstă de aproximativ 7 ani) prezenta o rană la picior, motiv pentru care polițiștii i-au acordat primul ajutor și au solicitat intervenția ambulanței.

Ulterior minora a fost transportată la spital, aceasta fiind în afara oricărui pericol.

Suspectul a fost găsit într-o livadă din zonă și se află în custodia Poliției.

Citește și: Andrei Caramitru pune tunul pe Klaus Iohannis! Atac de ultimă oră și la PNL .

În prezent, cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

Menționăm faptul că autoturismul de teren era radiat din circulație și avea număr fals de înmatriculare", a precizat, într-un comunicat de presă, IGPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.