Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene rare - Lui Papa Francisc i s-a făcut rău chiar în timpul audiențelor: Încă sunt sub efectul anesteziei

Agerpres.ro
Papa Francisc în scaun cu rotile

Papa Francisc a fost nevoit joi să întrerupă întâlnirile programate din cauza problemelor de respirație și efectelor anesteziei resimțite în continuare. Chirurgul care l-a operat îi recomandase să fie răbdător și să se menajeze , însă indicațiile nu par a fi respectate, scrie Mediafax.

Papa Francisc a avut o serie de întâlniri joi dimineață, însă după primele audiențe, starea sa de sănătate s-a înrăutățit. El și-a cerut scuze ultimilor invitați pentru faptul că încă se simțea afectat de medicamente și avea dificultăți în respirație.

Monseniorul Claudio Gugerotti, care a condus întâlnirea cu prelații, a observat că Papa Francisc nu a citit discursul pregătit. În acel moment, Papa Francisc a început să se simtă obosit și i-a rugat pe ultimii invitați să îl scuze pentru că încă mai resimțea efectele medicamentelor și simțea că respirația îi devine grea, relatează IL Messaggero.

Sala în care a avut loc întâlnirea era destul de caldă, ceea ce a contribuit la disconfort.

În ciuda sfaturilor medicilor de a se menaja și a respecta ritmurile de recuperare, Papa Francisc pare să continue să se implice în activități intense. Această situație a generat îngrijorare în rândul medicilor de la Spitalul Gemelli din Roma, unde a avut loc operația Papei.

Președintele brazilian Ignazio Lula da Silva, care l-a vizitat recent pe Papa Francisc, a declarat că l-a găsit pe Suveranul Pontif într-o formă foarte bună și plin de energie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.