Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE REVOLTĂTOARE în România! O profesoară a fost REȚINUTĂ: Femeia a întreținut relații sexuale cu un copil de 14 ani

libertatea.ro
profesoara

O profesoară care predă limba engleză la școala din comuna Săliște, județul Alba, este acuzată pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Femeia de 35 de ani a fost reținută, iar joi a fost plasată sub control judiciar, fiindu-i interzis să mai predea la clasă.

Femeia în vârstă de 35 de ani este din comuna Ciugud și este profesoară de engleză la școala gimnazială din Săliște. Ea a fost reținută de polițiști care s-au sesizat din oficiu, în urma unor informații aflate de șeful de post din comună, cum că profesoara ar fi avut o relație sexuală cu un elev în vârstă de 14 ani, scrie mediafax.ro.

Citește și: Brigitte Sfăt este imposibil de recunoscut! Câți bani a scos din buzunar pentru operațiile estetice și cum arăta înainte

”Poliția s-a sesizat din oficiu, în urma unor informații primite din comună, că profesoara, în vârstă de 35 de ani, ar fi întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost reținută și prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. S-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, cms. Cristian Mărginean, reprezentantul IPJ Alba.

Potrivit procurorilor, femeia ar fi întreținut relații sexuale cu elevul său în perioada octombrie 2018 - ianuarie 2019, în trei zile diferite. Ea riscă 10 ani de închisoare.

Citește și: Surpriză la CSM! Nimeni nu se aștepta la asta! Ce notă a luat Adina Florea la interviul pentru Secția de investigare a magistraților

”În perioada octombrie 2018 - ianuarie 2019, ar fi întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani, în 3 zile. În prezent este sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile și i s-a interzis să predea la clasă”, a declarat procurorul Adrian Căbulea, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.