Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante în București: A fost înjunghiat și tâlhărit în plină stradă

Politia nu treceti

La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 21.30, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 au fost sesizați de un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, ar fi fost agresat de un bărbat, cu un obiect tăietor înțepător și i-ar fi sustras telefonul mobil, după ce ar fi refuzat să îl ajute cu o sumă modică de bani.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri și au solicitat un echipaj medical care preluat persoana și a transportat-o la o unitate spitalicească.

Semnalmente bărbatului bănuit de săvârșirea faptei au fost date în atenția polițiștilor, iar la scurt timp (10 minute), echipaje din cadrul Secției 2 și 5 l-au depistat în apropiere, l-au imobilizat și l-au condus la sediul secției.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Surse judiciare susțin că cei doi bărbați Nu se cunoșteau iar agresorul stătea pe lângă victimă și ii cerea 2 lei. Bărbatul agresat l-ar fi împins pe agresor, iar bănuitul i-a băgat cuțitul în coaste și i-a furat telefonul. Agresorul se află la secție și urmează să fie cercetat.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.