Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante în Ecuador: mai mulți bărbați înarmați au luat cu asalt un spital pentru a ucide un adolescent

Operation World
Ecuador

Mai mulți bărbați înarmați au atacat un spital din Ecuador în încercarea de a ucide un adolescent care primea tratament în interior, notează mediafax.,

Poliția din Ecuador a arestat șapte bărbați înarmați care au luat cu asalt un spital în încercarea de a ucide un adolescent care primea tratament.

Membrii bandei au luat mai mulți ostatici din rândul cadrelor medicale și s-au luptat cu polițiștii înainte de a fi reținuți. Toți ostaticii au fost eliberați și nimeni nu a fost rănit, au declarat oficialii.

Se crede că ținta atacului este un adolescent în vârstă de 17 ani, cunoscut sub numele de „Dirty Face". Acesta este membru al unei bande rivale, care se află la terapie intensivă după ce a fost împușcat.

Bărbații înarmați au ținut ostatici cinci membri ai personalului medical timp de mai bine de o oră, a declarat un angajat pentru ziarul local El Diario.

Alți angajați ai spitalului din orașul Chone, în vestul Ecuadorului, au declarat că s-au încuiat în camere în timp ce bărbații înarmați au spart ușile în căutarea țintei lor.

„Se pare că nu cunoșteau planul spitalului și de aceea acești delincvenți s-au plimbat prin tot spitalul. Mulțumită lui Dumnezeu și poliției, suntem încă aici pentru a povesti", a declarat Homero Andrade, reprezentantul angajaților spitalului, pentru El Diario.

Președintele Ecuadorului, Guillermo Lasso, le-a mulțumit polițiștilor spunând că intervenția lor a salvat vieți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.