Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante în Ploiești: un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă în timpul unei altercații; suspectul este acum acuzat de omor

cutit de vanatoare 2

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost înjunghiat în faţa unui magazin din Ploieşti în timpul unei altercaţii pe care a avut-o cu o altă persoană, agresorul fiind identificat şi arestat preventiv, a anunţat, luni, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, relatează Agerpres.

Citește și:  Lovitură pentru Elena Udrea! Anunțul făcut de DNA: Cum a fost ‘premiat’ cel care a turnat-o pe fosta șefă a Turismului

Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut sâmbătă, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 de Poliţie Ploieşti fiind sesizaţi cu privire la faptul că în faţa unui magazin din Ploieşti se află un bărbat care a fost victima unei agresiuni.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma investigaţiilor efectuate au constatat faptul că doi bărbaţi s-ar fi agresat verbal şi fizic pe fondul unui conflict spontan, unul dintre aceştia fiind lovit cu un obiect tăietor înţepător (posibil cuţit). La scurt timp, poliţiştii au reuşit identificarea autorului, în persoana unui bărbat de 28 de ani, iar în urma probatoriului administrat, instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile", arată sursa citată.

Victima, un bărbat de 50 de ani, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova şi poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.