Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante: O turistă a fost ucisă după ce a confundat casa unui străin cu patul de la hotel

Profimedia Images
tara galilor

O femeie de 71 de ani, care își petrecea vacanța într-o stațiune turistică de pe coasta Țării Galilor, a fost ucisă după ce a confundat casa unui străin cu hotelul în care era cazată și a adormit în patul lui, informează The Telegraph.

Bunica Margaret Barnes a călătorit în vara anului trecut în vestul Țării Galilor pentru a-și vizita prietenii care locuiau în Barmouth, o stațiune de pe litoral.

Femeia a ieșit la o băutură în oraș cu prietenii. Când s-a întors acasă, însă, Barnes era „intoxicată” și a confundat o vilă mare de la malul mării cu hotelul în care era cazată și care se afla pe aceeași stradă.

Barnes a pătruns în interiorul casei și a adormit într-unul dintre dormitoare. Femeia a fost găsită de proprietarul casei, David Redfern, în vârstă de 46 de ani, care a târât-o de picioare și a aruncat-o în stradă împreună cu bagajul acesteia.

Bărbatul, care are 1,85 metri înălțime și peste 130 de kilograme, a atacat-o apoi pe Barnes cu furie. „A tras-o în jos pe scări de călcâie. A călcat-o în picioare și a lovit-o în mod intenționat”, a spus procurorul Michael Jones.

Victima, batjocorită de criminal în ultimele momente ale vieții

Redfern ar fi suferit de pe urma acceselor de furie, reacția sa la vederea victimei fiind descrisă drept „complet disproporționată”. Barnes a suferit răni „catastrofice” la nivelul ficatului și s-a ales cu mai multe coaste rupte.

Odată ajunsă afară, femeia a fost batjocorită de Redfern în timp ce aceasta se plângea că resimte dureri în piept. Barnes și-a pierdut cunoștința și a suferit un stop cardiac în timp ce vecinii au încercat să o resusciteze, fără rezultat. O examinare post-mortem a arătat că Barnes a suferit „leziuni traumatice” ale ficatului și sângerări interne ample.

Barnes și-a pierdut cunoștința și a suferit un stop cardiac în timp ce vecinii au încercat să o resusciteze, fără rezultat. O examinare post-mortem a arătat că Barnes a suferit „leziuni traumatice” ale ficatului și sângerări interne ample.

Redfern a încercat să se apere în interviurile oferite polițiștilor spunând că Barnes a devenit agresivă și că a atacat-o pe partenera sa. Mai mult, bărbatul ar fi pretins în instanță că victima s-a împiedicat și a căzut și că nu a lovit-o cu piciorul.

„Motivul pentru care Barnes a murit a fost că a avut ghinionul de a da peste un bărbat care era un bătăuș furios”, a spus procurorul. Procesul este de așteptat să dureze trei săptămâni.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.