Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Scene SPECTACULOASE la reconstituirea uciderii Luizei Melencu - Dincă a fost pus să care UN SAC în spate și să sape prin curte

Inquam Photos / Bogdan Danescu
dinca

Polițista care a jucat rolul Alexandrei are, marți, rolul Luizei, în cadrul reconstituirii cazului fetei de 18 ani, despre care Gheorghe Dincă spune că a omorât-o după ce a luat-o la ocazie, în luna aprilie. Dincă pare purtând pe brațe un sac, în care ar fi pus,în ziua crimei, trupul Luizei Melencu. Dincă a săpat și în curtea casei, unde se pare că ar fi ascuns probe din cadrul anchetei.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că în a doua zi de reconstituire a crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă poartă pe brațe un sac. Acesta ar fi declarat că la fel a făcut în ziua în care ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, în aprilie, și i-a pus trupul în sac, apoi l-a scos din casă.

Citește și: Bunicul Luizei a EXPLODAT înainte de reconstituirea morții Luizei Melencu: 'Lui Dincă nu am ce să îi reproșez'

De altfel, Dincă a fost surprins, marți, purtând sacul respectiv pe brațe, în curtea casei sale, din Caracal.

La fel ca în prima zi, o polițistă joacă rolul Luizei, aceeași care luni a jucat rolul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani, despre care Dincă spune că a omorât-o.

Gheorghe Dincă a fost adus, luni dimineață, de anchetatori, la locuința sa din Caracal, pentru reconstituirea faptelor. Bărbatul a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.