Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE TERIBILE în gara Mărășești: Un evadat a vrut să se sinucidă, dar doi polițiști și un jandarm l-au salvat

facebook.com
evadare

Un bărbat, plasat în arest la domiciliu într-o localitate din județul Galați, a încercat să se sinucidă în gara din Mărășești, județul Vrancea. El a fost salvat de doi polițiști și un jandarm și acum este cercetat pentru evadare.

Potrivit IPJ Vrancea, doi polițiști și un jandarm au salvat miercuri seara un bărbat care ameninţa că se sinucide în stația C.F.R. Mărășești.

Bărbatul amenința că se aruncă în fața trenului, dar polițiștii anunțați prin 112 au reușit să-l convingă să renunțe la planul său, scrie mediafax.ro.

„La fața locului s-au deplasat doi polițiști - Cristi, de la transporturi feroviare și Lucian - Poliția Orașului Mărășești precum și Răzvan, jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea care au identificat un bărbat, de 47 de ani, care amenința că se aruncă în fața trenului. Cu mult tact și calm, cei trei l-au convins să renunțe la gestul său și apoi l-au condus la sediul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Mărășești”, au relatat reprezentanții IPJ Vrancea.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu a respectat măsura preventivă a arestului la domiciliu, fiind plecat de la domiciliul său din comuna Priponești, județul Galați, fără a avea acest drept.

Anchetatorii au deschis un dosar penal de evadare, iar evadatul a fost preluat de polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.