Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene TERIBILE într-o şcoală: Elev bătut şi dat cu capul de hidrantul şcolii

violenta

Momente îngrozitoate petrecute într-o şcoală din România. Suntem în 2017, dar comportamentul unui profesor ne duce cu gândul la Evul Mediu. Dascălul a bătut un elev şi l-a dat cu capul de hidrantul şcolii.

Citește și: Ce de bani! Ce salariu impresionant are șefa Vodafone România și ce „primă” de instalare a primit

Totul s-a întâmplat la Rovinari, iar părinţii elevului au depus deja plângere împotriva profesorului. Constantin Diaconu spune că fiul său a rămas traumatizat și că va merge la medic pentru a-i face investigații. „În după-amiaza zilei de 19.09.2017, în timpul pauzei de la ora 17.50 , în timp ce se juca în mod politicos cu colegele lui pe culoarul de la etajul 3 din fața clasei, a fost lovit în mod repetat fără motiv cu capul de colțul hidrantului de către profesorul Pința Ion, cadru didactic nou în această școală. Tot acest incident grav este filmat de camerele amplasate la acest etaj. După ce a fost lovit, fiul meu fiind traumatizat și plângând în hohote de durere, i s-a interzis timp de o oră să ia legătura cu noi, părinții. Mergând la școală soția mea, acest profesor a recunoscut fapta și i-a răspuns pe un ton arogant că, dacă consideră poate merge cu fiul meu la un control neurologic. Directoarea adjunctă a școlii a menționat că a mai lovit și alți elevi de la începutul anului școlar, iar dumneaei nu poate lua ca măsură doar o mustrare, ori conform legii este interzis orice act de violență fizică asupra elevilor", a declarat tatăl elevului, conform observator.tv.

Citește și: A murit cea mai bogată femeie de pe planetă! Cine i-a luat „COROANA”

„Fiul meu este elev premiant an de an de la începutul clasei 0. Nu doresc ca și alți elevi să fie loviți de către acest cadru didactic. Ne trimitem copiii la școală să fie educați, nu maltratați fizic. Între timp am depus o plângere și la poliție. Fiul meu a rămas traumatizat după acest incident atât psihic, cât și fizic”, a mai spus Constantin Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.