Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene TERIBILE la Galați: Bărbat împușcat de polițiști după ce i-a amenințat cu o sabie

AJC.com
foc de arma, pistol

Un bărbat de 29 de ani dintr-o comună gălățeană a fost împușcat, duminică, în picior de polițiști după ce i-a amenințat pe aceștia cu o sabie. Tânărul era în stare de ebrietate, iar polițiștii au fost chemați să intervină pentru a-l liniști pe agresor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit polițiștilor din Galați, incidentul s-a produs duminică în comuna Munteni. O persoană a sunat la Poliție și a anunțat că un tânăr în stare de ebrietate, aflat pe o stradă din localitate, amenință trecătorii cu o sabie. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au fost atacați de bărbat. Deoarece agresorul nu s-a liniștit nici măcar după ce agenții au tras mai multe focuri de avertisment, unul dintre polițiști l-a împușcat în picior.

Citeşte şi: HARTA PANDEMIEI CU CORONAVIRUS - Indică locurile cu cele mai multe cazuri confirmate şi decese produse de virus

„Poliția a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat, de 29 de ani, din comuna Munteni, aflat în stare de ebrietate, se manifesta violent pe stradă, amenințând trecătorii cu o sabie. La fața locului a mers imediat o patrulă de poliție și întrucât bărbatul nu s-a supus somațiilor verbale ale polițiștilor, îndreptându-se spre aceștia și amenințându-i și pe ei cu sabia, unul dintre polițiști a executat mai multe focuri de avertisment în plan vertical, și unul în direcția agresorului, rănindu-l la piciorul drept”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Ulterior, bărbatul a fost imobilizat și polițiștii au chemat salvarea, care l-a transportat la spital. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.