Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE TERIBILE O fetiță de 3 ani a fost călcată pe cap de un microbuz școlar: Șoferul era băut, iar mama fetiței lua un alt copil din mașină

O fetiță de 3 ani a murit marți, în comuna Moțca din județul Iași, strivită sub roțile unui microbuz școlar al cărui șofer consumase alcool.

Fetița a fost lăsată nesupravegheată pentru câteva minute de mama ei, iar șoferul microbuzului nu a observat-o și a strivit-o cu roțile.

Citește și: S-a aflat! Ce salariu încasează realizatorul Rareș Bogdan și ce studii a urmat, de fapt, acesta

Din primele cercetări, reiese că șoferul consumase bături alcoolice, scrie mediafax.ro. Din primele informații, mama ar fi ieșit la microbuz să își ia copilul mai mare, iar fetiţa s-ar fi ascuns sub roata microbuzului. Când şoferul a demarat, a călcat-o pe copilă cu roata pe cap.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac, polițiștii fac cercetări în continuare pentru identificarea responsabilității celor implicați în accident.

Citește și: Gabriela Firea face o nouă rectificare bugetară! De unde va tăia bani și unde vor fi realocați aceștia

"Minora a fost lăsată, în comuna Moțca, pentru o perioadă de timp nesupravegheată de mamă, care lua un alt copil de la microbuz. Copilul s-ar fi dus în partea din față a microbuzului și a fost acroșat mortal de către șofer. Șoferul are alcoolemie de 0,08. S-a întocmit dosar pentru ucidere din culpă. Evenimentul s-a întâmplat la plecarea de pe loc a șoferului. Probabil că n-a observat. Urmează să se stabilească, momentan e întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă pentru șofer. O să se mai facă probabil și alte verificări cu privire la lăsarea nesupravegheată a minorei", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Citește și: Sorina Matei, ironizare fară precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis : ‘Mai are puțin și se calcă singur pe pantofi’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.