Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene TERIFIANTE - O fată a fost VIOLATĂ, după ce a sunat la 112 să ceară ajutor pentru că era urmărită

cotidianul.ro
112

O fată de 19 ani a sunat la 112, în timp ce se afla pe marginea Dunării, lângă orașul Drobeta Turnu Severin, spunând că este urmărită. Apoi, a fost violată, trei tineri fiind reținuți în acest caz, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, Nicolae Lohon, a declarat că fata a cerut ajutorul polițiștilor marți, anunțând că este urmărită de trei tineri, în timp ce se afla pe malul Dunării, lângă Drobeta Turnu Severin.

În momentul în care au ajuns la fața locului, anchetatorii au găsit-o pe fata care sunase la 112 și au pornit în urmărirea mașinii indicate de aceasta, fiind prinși trei bărbați din comuna Bălăcița, care au fost reținuți pentru viol și complicitate.

La sediul Poliției, fata a spus că a fost violată și a depus plângere.

Citește și: O casă a fost incendiată în stil mafiot

„În data de 10 septembrie, în jurul orei 13.30, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către o tânără cu privire la faptul că este urmărită de mai multe persoane, pe marginea fluviului Dunărea, în apropierea municipiului Drobeta Turnu Severin. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de polițiști, iar în urma verificărilor efectuate aceștia au identificat apelanta în vârstă de 19 ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, care a afirmat că este urmărită de trei tineri pe care nu îi cunoaște. La scurt timp, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi s-a reuşit depistarea persoanelor indicate pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin. Din verificări s-a stabilit că este vorba de trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, din comuna Bălăcița, județul Mehedinți. Atât apelanta, cât și aceștia au fost conduși la sediul poliției pentru stabilirea celor sesizate”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Fata a fost examinată medico-legal, iar din concluziile raportului a fost dispusă reținerea celor trei tineri pentru viol și complicitate la viol.

Cei trei urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.