Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ULUITOARE în toaleta unui liceu din Neamț: Doi elevi au întreţinut relaţii sexuale

Poliţiştii au demarat, miercuri, o anchetă penală, după ce în spaţiul public au apărut imagini în care doi elevi ar fi întreţinut relaţii sexuale într-o toaletă dintr-un liceu din Piatra-Neamţ. Este vorba despre o elevă care îi face sex oral unui elev.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat, pentru AGERPRES, că ancheta este în curs de desfăşurare.

"Astăzi, 19 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ şi cei ai Biroului de Siguranţă Şcolară s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări în vederea stabilirii, cu exactitate, a situaţiei de fapt, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun conform competenţelor", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Filmuleţul care a apărut în spaţiul public şi a ajuns şi în posesia poliţiştilor a fost făcut în toaleta Colegiului Economic din Piatra-Neamţ.

Inspectorul şcolar general, Mihai Obreja, a confirmat acest lucru şi a spus că a informat Ministerul Educaţiei cu privire la acest incident.

"Am discutat cu directoarea şcolii şi mi-a confirmat că acolo s-a petrecut un eveniment şi au anunţat poliţia. Am anunţat şi eu Biroul Poliţiei Siguranţă Şcolară şi mi-a confirmat că fac cercetări la liceu. Am comunicat la Ministerul Educaţiei că se fac cercetări de către poliţişti şi vom face şi noi cercetări. Nu studiem cazul ca atare, ci studiem ce a făcut conducerea şcolii, profesorii", a declarat, pentru AGERPRES, Mihai Obreja.

Conducerea IŞJ Neamţ a subliniat că, dacă se va confirma faptul că cei doi elevi au întreţinut raporturi sexuale în interiorul şcolii, vor fi exmatriculaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.