Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene ULUITOARE: Jandarmi bătuţi de infractori în sediul Poliţiei

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Doi jandarmi au fost bătuţi de doi infractori-fraţi chiar în sediul poliţiei. Doi tineri au fost reținuți și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă după ce agresat doi jandarmi chiar în sediul Poliției.

Totul a început în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.50, când unul dintre tineri, aflat la volanul unui autoturism marca Ford, a fost tras pe dreapta pe DN 22 Tulcea - Constanța. Șoferul a refuzat să fie testat cu aparatul Drager, dar și să fie transportat la spital în vederea recoltării probelor biologice.

Emoții pentru Guvernul Grindeanu: Bugetul țării atârnă de ședința CSAT

Drept urmare, el s-a ales cu dosar penal.

Potrivit reporterntv.ro, a doua zi dimineață, în jurul orei 09.30, șoferul, însoțit de fratele său și de un prieten, au mers la sediul postului de Poliție Mihail Kogălniceanu pentru a-i întreba pe polițiști despre dosarul penal, iar la un moment dat, atât șoferul, cât și fratele său, au devenit violenți cu doi jandarmi din cadrul IJJ Constanța.

Procurorii au luat cu asalt unități de poliție: 11 polițiști acuzați de luare de mită

Astfel, cei doi suspecți au fost reținuți și acuzați de ultraj.

"Inculpatul Ș.I, însoțit fiind de fratele său, inculpatul Ș.A. și de către martorul A.G., s-au deplasat la sediul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu pentru a solicita lămuriri cu privire la depistarea în trafic din noaptea precedentă. Fiind nemulțumit de răspunsul primit, inculpatul Ș.A. a devenit violent cu un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, iar inculpatul Ș.I. a devenit violent cu un alt jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, cu scopul de a-l împiedica pe acesta din urmă să procedeze la imobilizarea fratelui său, inculpatul Ș.A.", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.