Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schema de personal de la IPJ Giurgiu s-a acoperit în proporţie de 78,55% în 2017

www.stiripesurse.ro
Politia Locala

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu, Cătălin Ţone, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că acoperirea cu personal a posturilor din instituţie s-a menţinut, anul trecut, la un nivel aproximativ egal cu cel din anul anterior, echilibrul fiind realizat prin "balansarea numărului pensionărilor cu încadrările din surse externe", conform Agerpres.

"În cursul anului 2017, am avut o fluenţă din punct de vedere al personalului, astfel încât, la data actuală, avem o acoperire de 78,55% a schemei de personal faţă de 79,09% în cursul anului 2016. Practic, ne-am menţinut la acelaşi nivel, avem o medie a vârstei poliţiştilor de 37 de ani şi 11 luni, ceva mai mare la ofiţeri, de 39 de ani şi nouă luni şi mai mică la agenţi, de 37 de ani şi şase luni. Vreau să vă informez că, la data actuală, se face procedura de încadrare a 11 agenţi, iar pentru ofiţeri şi personal contractual se vor face recrutări din surse externe. Practic, ne menţinem la acelaşi nivel în anul 2017 ca în anul 2016, balansarea fiind dată de numărul celor care au ieşit la pensie cu încadrările care s-au făcut din surse externe, precum şi de agenţii care au finalizat cursurile de specialitate", a declarat Cătălin Ţone.

El a spus că, pentru a menţine un grad de încadrare bun în IPJ Giurgiu, a aplicat politica de a nu permite plecarea în alte judeţe a poliţiştilor giurgiuveni.

"Practic, în aceste trei luni nu am aprobat nicio mutare, iar la aceasta se adaugă încercările noastre de a aduce în judeţ cadre giurgiuvene care muncesc în alte judeţe", a adăugat Ţone.

În final, el a spus că, din punct de vedere disciplinar, în anul care a trecut, cinci ofiţeri şi cinci agenţi au fost recompensaţi prin avansare înainte de termen şi trei agenţi de poliţie au primit felicitări verbale sau scrise, dar au fost şi şapte agenţi de poliţie cu mustrare scrisă şi unul cu diminuarea drepturilor salariale pe o perioadă de trei luni de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.