DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Schema de spriijin pentru servicii de silvomediu și conservarea pădurilor, prelungită

APIA-sigla[1]

Sesiunea de depunere a cererilor de sprijin pentru accesarea Schemei de ajutor de stat 'Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor' din cadrul PNDR 2014 - 2020 se prelungește cu o lună, respectiv până la data de 15 iunie 2017, a anunțat, marți, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

Alocarea financiară pentru această schemă de sprijin, prima sesiune, este de 117,8 milioane de euro. Agenția a lansat în 25 aprilie prima sesiune pentru accesarea schemei de ajutor de stat 'Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor', aferentă Măsurii 15 'Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor', SubMăsura 15.1 'Plăți pentru angajamente de silvomediu' din cadrul PNDR 2014 — 2020.

APIA precizează că depunerea cererii de sprijin se realizează pe suport de hârtie la Centrele Județene sau al Municipiului București al APIA. Aceasta va fi însoțită de avizul Gărzii Forestiere și de documentele specificate în Ghidul solicitantului. Selecția cererilor de sprijin în cadrul sesiunii se efectuează conform prevederilor Regulamentului de organizare și funcționare al procesului de selecție și al procesului de verificare a contestațiilor aprobat prin Ordinul Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale nr.362/2016, publicat pe site-ul APIA, conform Agerpres.

Anunțarea rezultatelor selecției se va face prin notificarea beneficiarilor de către Centrele Județene APIA ca urmare a publicării pe site a Raportului de selecție preliminar aprobat de către directorul general al DGDR — AM PNDR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.