Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimb de experiență: Ce îl învață Radu Mazăre pe Marian Vanghelie în celula primarilor

Radu Mazare si Marian Vanghelie se afla dupa gratii, iar cei doi sunt colegi de celula. Ei fac sport in arest, iar campion este Mazare, care il invata pe Vanghelie cum sa traga mai bine.

Mazare facea sport si inainte de a fi arestat, el fiind intr-o forma fizica de invidiat, si continua sa se antreneze si din spatele gratiilor. Edilul face zilnic exercitii fizice, si l-a pus si pe Marian Vanghelie la munca. Potrivit surselor noastre, primarul suspendat al Constantei l-a provocat pe iubitul Oanei Mizil la un duel sportiv. “Dimineata, cei doi fac flotari, insa Vanghelie nu rezista prea mult. Radu Mazare il invata cum sa respire, cum sa stea in pumni, dar primarului de la Sectorul 5 nu ii prea iese. Mazare ii spune sa nu se dea batut, si asta pentru ca trebuie sa mai dea din burta jos”, scrie cancan.ro. Cei doi se inteleg de minune in arest, si isi omoara timpul stand la palavre.

Vanghelie este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, motiv pentru care judecatorii au emis un mandat de arestare pe numele sau. Inainte de a fi incatusat, edilul a confirmat ca Oana Niculescu Mizil, iubita lui, este insarcinata. El a spus ca se teme ca sarcina acesteia sa nu fie afectata, referindu-se la faptul ca si aceasta era audiata in acel moment la DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.