Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimb de jucători între Lazio și Barcelona

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Mijlocașul central, Sergej Milinkovic-Savic, este unul dintre cei mai "râvniți" jucători ai verii. FC Barcelona, Juventus și Manchester United sunt câteva dintre echipele care îl doresc pe fotbalistul sârb, însă, potrivit presei din Italia, gruparea catalană a venit deja cu o ofertă pentru Lazio, relatează mediafax.

Barcelona vrea să îl achiziționeze pe Milinkovic-Savic (23 de ani) de la echipa din capitala Italiei, Lazio, și să îl ofere la schimb pe brazilianul Rafinha plus o sumă de bani.

Rafinha nu este străin de Serie A, jucătorul de 25 de ani a evoluat din ianuarie 2018 până la sfârșitul sezonului la Inter Milano, formație pe care a ajutat-o să se califice în Champions League. Inter s-a clasat pe locul 4 în sezonul 2017-2018.

Publicația italiană, La Repubblica, a precizat că salariul brazilianului Rafinha, de 2,7 milioane de euro, nu ar fi o problemă pentru Lazio, având în vedere evoluția bună, pe care a avut-o brazilianul la echipa milaneză. Rafinha are contract cu Barcelona până în iuniei 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.