Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimb de replici între Mihai Gâdea și Dacian Cioloș: Care a fost 'mărul discordiei'

dacian ciolos mihai gadea

Mihai Gâdea și premierul Dacian Cioloș au avut un schimb de replici, marți seară, în emisiunea „Sinteza Zilei”, la Antena3, cu privire la informația apărută în acest an, legată de posibila intenție a șefului guvernului de a vinde Portul Constanța.

Ministrul Costescu a vorbit în clar despre intenția de a vinde Portul Constanța”, a declarat Mihai Gâdea.

Ce va decide CCR? Azi vor fi analizate sesizările depuse de PNL și Guvern privind legea salarizării

Oricine poate să spună orice. Eu vorbesc de decizii în guvern. Ați spus de Cioloș, nu de ministru. În mintea oamenilor a rămas că Cioloș vrea să vândă portul Constanța. Nu a fost vorba de Cioloș, ci de ministrul Costescu, care nu avea mandat din partea guvernului, ci a fost vorba de punerea pe bursă a unui pachet de acțiuni minoritar. Dacă ați fi prezentat informația corect, lumea ar fi știut despre ce este vorba”, a replicat premierul.

"Să vinzi ceva înseamnă să schimbi acționarul majoritar. Nu a fost în nicio clipă vorba de schimbarea acționarului majoritar al Portului Constanța, ci despre listarea unui pachet mai mic de acțiuni. Și nici măcar asta nu s-a întâmplat. Și repet, aici (în știrea Antenei 3-n.red.) nu se vorbește despre ministrul Costescu care zice că vinde Portul Constanța, ci despre Ciolos care vinde Portul Constanța", a mai spus premierul.

Pentru că a fost invocată și emisiunea ”Secvențial”, realizatorul acesteia, Adrian Ursu, a intervenit în direct pentru a clarifica exact contextul în care au fost făcute respectivele afirmații, legate de vânzarea Portului Constanța.

Pe această afirmație este bazată jignirea grosolană. Ați făcut această afirmație bazându-vă pe o lipsă de informații. Afirmația domnului Costescu este foarte clară. A declarat că lucrează la acest proiect, de a scoate acțiuni la vânzare ale Portului Constanța și Aeroportul Henri Coandă (...) Limba română este destul de limpede. A privatiza înseamnă a trece în proprietate privată din proprietatea statului, vânzare” a spus Adrian Ursu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.