Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimb de replici între Radu Tudor și Lucian Șova, la Antena 3: 'Mi-am pus capul pe butuc. Am fotografii!'

lucian sova

Schimb de replici între realizatorul Antena 3 Radu Tudor și ministrul demisionar de la Transporturi, Lucian Șova, după ce prezentatorul tv a afirmat că are senzaţia că, de multe ori, „Compania Naţională de Drumuri lucrează mai mult împotriva sa".

„Compania Naţională de Drumuri, de multe ori, lucrează împotriva dumneavoastră şi a noastră, plătitori de taxe. Nu o dată am simţit, ca jurnalist, că vă sunt ostili cei de la CNAIR şi că lucrează peste capul dumneavoastră, cu tot felul de băieţi din ţara asta, şi nu performeaza şi nu livrează", a spus Radu Tudor la Antena 3.

După SCANDALUL privind demiterea lui Dragnea și Iordache, Eugen Tomac avertizează: Liviule, NU o lăsa pe Vasilica

Lucian Șova a replicat, afirmând că lucrurile nu mai stau chiar așa, după ce a luat mai multe măsuri: „Nici nu afirm, nici nu confirm acest lucru, dar nu au mai reuşit să facă acest lucru în ultimele luni pentru că mi-am pus capul pe butuc. Am trimis secretarii de stat şi au inventariat problemele şi am eliminat barierele administrative. O consilieră a mea stă, în fiecare zi, pe şantier la A3, de dimineaţă până noaptea. Am fotografii. În ultimele săptămâni, se lucrează şi noaptea, de parcă astă vară nu puteau lucra ziua. Produc şi efecte. Sunt foarte încrâncenat ca, până în ultima zi de mandat, să mai produc efecte, chiar dacă acestea nu sunt pe măsură așteptărilor.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.