Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbare de management la Grohe AG: Thomas Fuhr a fost numit director general

Age Fotostock
functie

Consiliul de supraveghere al producătorului din industria de obiecte sanitare Grohe a anunţat, miercuri, că l-a numit pe Thomas Fuhr în funcţia de director general al companiei, în timp ce Jonas Brennwald, actual director de vânzări, preia rolul de director general adjunct al Grohe AG şi se alătură consiliului director, anunță news.ro.

Citește și: Gigantul american care a dat lovitura cu Simona Halep! Cea mai profitabilă afacere din istoria companiei

De asemenea, Michael Mager, director executiv Resurse Umane şi Organizare, şi Stefan Gesing, director financiar, rămân membri ai consiliului director al Grohe. Aceste numiri în conducere intră în vigoare imediat, ca urmare a demisiei lui Michael Rauterkus din funcţia de director general al Grohe şi director general al LIXIL Water Technology EMENA.

"Ne adaptăm structura organizaţională pentru a asigura o creştere continuă în regiunea EMENA", spune Bijoy Mohan, director general al LIXIL International.

Citește și: Rareș Bogdan a explodat în Parlamentul European: ‘Așteptăm dovada că nu am fost mințiți! Suntem santinela civilizației’

Pe lângă aceste schimbări, Jonas Brennwald este numit în funcţia de director general adjunct al Grohe AG şi director general al LIXIL Water Technology în EMENA. Acesta va fi responsabil pentru creşterea afacerii Grohe în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.

"Un aspect important va fi aprofundarea relaţiilor noastre cu clienţii şi o mai bună utilizare a potenţialului vast al reţelei noastre în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord”, spune Mohan.

După mai mult de 12 ani, Michael Rauterkus, director general al Grohe AG, pleacă de la Grohe, la propria cerere. El a venit în companie în noiembrie 2006, iniţial ca şef de vânzări pentru regiunea Europei Centrale şi Managing Director al Grohe Germania, iar din iunie 2009, în calitate de preşedinte pentru Europa. În octombrie 2011, a devenit director de vânzări al Grohe AG, responsabil pentru regiunile EMEA şi America, iar în 2015, a fost numit CEO al Grohe.

Citește și: Simona Halep i-a luat fața Vioricăi Dăncilă! Reacție uluitoare în Parlamentul European

Thomas Fuhr a preluat funcţia de director executiv al Grohe AG în 2013, fiind responsabil de producţie, achiziţii, logistică, calitate, tehnologie, cercetare, dar şi dezvoltare şi durabilitate. În plus, el conduce categoria de baterii în cadrul LIXIL Water Technology. Înainte de poziţia sa la Grohe, Thomas Fuhr a lucrat 22 de ani la Mercedes-Benz. A deţinut diverse funcţii în dezvoltare, producţie, calitate, logistică şi achiziţii în Germania, India, SUA şi Marea Britanie.

Din 2012, Jonas Brennwald conduce din poziţia de director de vânzări diverse regiuni pentru Grohe. Înainte de a se alătura grupului, el a deţinut numeroase funcţii de conducere pentru brand-uri importante, printre care Mars, Ecolab, Goodyear Dunlop şi furnizorul pentru industria auto Dorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.