Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbare de situație! Bădin, acuzat de luare de mită: Sunt implicați 4 miniștri

badin

Andrei Bădin, realizatorul suspendat de la b1tv după ce a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru luare de mită, face acuzații dure!

Bădin spune că anchetatorii nu i-au înmânat, conform legii, un rechizitoriu al cazului său și, mai grav, spune că a cerut audierea a 4 foști sau actuali miniștri, însă a fost refuzat. Un prim nume ar fi cel al Rovanei Plumb.

Citește și: EXCLUSIV Cum a ajuns Andrei Bădin să îl șantajeze pe ministrul Mediului/ RECHIZITORIU DNA

Cazul Andrei Badin. Decizie in premiera luata de B1 TV, față de toți jurnaliștii săi

 

Screen Shot 2014-08-02 at 9.45.03 AM

”Am citit în presă părţi din rechizitoriul DNA. Conform legii trebuia să îl primesc şi eu, dar nu l-am primit. Văd că şi câţiva jurnalişti încep să-şi pună întrebări privind instrumentarea cazului. Îmi rezerv dreptul în acest moment să fiu informat oficial şi, mai apoi, îmi voi expune punctul de vedere. În acest moment vă pot spune doar că unele lucruri pot părea ciudate, dar realitatea e alta. Mă întreb oare de ce procurorul DNA nu a acceptat la cererea mea confruntarea cu dl. Duicu? De ce nu a acceptat audierea a patru actuali sau foşti miniştri care puteau aduce detalii importante în caz? E un război mare în care eu sunt doar o miză mică. Dar roata mică poate răsturna carul mare....”, a scris Bădin.

Citește și: Prima reacție a lui Andrei Bădin: Un membru al Guvernului m-a amenințat

În luna august 2013, Andrei Badin a pretins si primit de la Adrian Duicu suma de 5.000 de lei, pentru a nu continua o campanie de presa care viza, la acel moment, pe ministrul Mediului si al Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb. Dupa primirea acestei sume de bani, emisiunile realizate de catre Badin nu au mai abordat subiectul referitor la presupusele nelegalitati savarsite de persoana respectiva, mai transmite DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.