Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbare majoră la Loteria Română: Biletele vor putea fi cumpărate și online

loto 2

Compania Loteria Romana are din această lună un nou sistem loteristic, dezvoltat si implementat „in-house”, prin resurse proprii, care va permite diversificarea portofoliului de produse și vânzarea în sistem online, informează un comunicat al companiei, potrivit Mediafax.

Sistemul este denumit SILOR (Sistem Loteristic Românesc) și înlocuiește vechiul sistem operat de companie din 1993, asigurând continuitatea activității companiei cu respectarea standardelor de calitate, securitate și integritate, precizează comunicatul.

CITEŞTE ŞI: Cele mai PERICULOASE diete de slăbire. Îți pun viața în pericol, avertizează specialiștii

Arhitectura noului sistem, proiectată atât din punct de vedere hardware cât și software de către specialiștii Loteriei Române, presupune și noi terminale de joc precum și un nou sistem central.

„Sistemul SILOR este realizat în totalitate de către specialiștii Companiei Naționale Loteria Română, prin resurse proprii, iar acest lucru este, cu siguranță, un mare câștig pe termen mediu și lung. Implementarea noului sistem era o necesitatea și reprezintă rezultatul unui efort susținut, un pas important în dezvoltarea și modernizarea companiei, în acord cu exigențele tehnologiei actuale”, spune Ovidiu-Iulian Portariuc, director general al Companiei.

Acționarul Companiei Naționale Loteria Romana este Ministerul Finanțelor Publice. „Consider că această schimbare vine în primul rând în sprijinul cerințelor și așteptărilor jucătorilor și nu în ultimul rând în atingerea principalului scop care stă la bază funcționării și organizării Companiei Naționale „Loteria Romana” S.A. – oferirea de jocuri responsabile și crearea fondurilor necesare pentru finanțarea obiectivelor de interes public național”, a spus Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice.

CITEȘTE ȘI: DE CE trebuie să consumi CACAO, dacă ai PESTE 40 de ani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.