Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbare majoră la Palatul Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis este plecat în SUA, dar în țară Administrația Preziențială se implică în campania umanitară „Light It Up Blue” prin iluminarea în albastru a Palatului Cotroceni.

”Cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului, Administrația Prezidențială participă la Campania „Light It Up Blue” prin iluminarea în albastru a Palatului Cotroceni, în semn de solidaritate cu persoanele care se confruntă cu această boală.

Prin această inițiativă, Administrația Prezidențială se alătură celorlalte instituții ale statului și comunităţii internaționale care susţin demersurile întreprinse pentru înțelegerea, cunoașterea și tratarea acestei afecțiuni. Astfel, în noaptea de 2 spre 3 aprilie a.c., Palatul Cotroceni va fi iluminat în albastru, în intervalul orar 20.00 - 6.00.

Autismul este una dintre cele mai severe tulburări neuropsihiatrice și poate afecta orice familie, indiferent de condiția socială, zona geografică sau nivelul de educație. În România, aproximativ 30.000 de persoane suferă de această cumplită boală, în fiecare an înregistrându-se peste o mie de noi cazuri.

Președintele României susține programele de suport al pacienţilor pentru a crea un standard de calitate a intervențiilor medicale și psihosociale oferite copiilor și tinerilor bolnavi, care să faciliteze integrarea lor în societate”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.