Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbări ciudate la vârful Europa FM: motive ascunse pentru înlocuirea directorului

Radu Pop
Europa FM
europa fm

Schimbare importantă la vârful Europa FM. Staţia de radio rămâne fără directorul Andrada Burdalescu, care ocupa această poziţie încă din anul 2003, informează Paginademedia.ro. În locul actualului director va fi numit un nume de la Praga, reprezentant al grupului Czech Media Invest. Europa Fm anunţă că noul şef al Europa FM, Virgin Radio şi One World Radio este Zuzana Haskova, un reprezentant al acţionariatului ceh.

Potrivit unor informații obținute de STIRIPESURSE.RO, plecarea ar avea și motive ascunse, care nu au fost dezvăluite în public.

Zuzana Hašková a fost numită noul CEO al Europa FM, Virgin Radio şi One World Radio. Începând cu 1 ianuarie 2022, Zuzana Hašková, care a reprezentat până acum acţionarul Czech Media Invest (CMI), va fi numită noul CEO al Europe Developpement International-R SA, Regie Radio Music SRL şi Radio XXI SRL. Ea o înlocuieşte pe Andrada Burdalescu, care a decis să se retraga din funcţie începând cu 10 decembrie 2021.

Zuzana Hašková va fi responsabilă de gestionarea tuturor activelor din România deţinute de Czech Media Invest, în special a posturilor de radio Europa FM, Virgin Radio şi One World Radio.

Zuzana Hašková: „Mulţumesc Consiliului de Administraţie pentru votul de încredere acordat în numirea mea ca nou CEO. Îi mulţumim foarte mult Andradei pentru serviciile pe care le-a oferit şi îi dorim toate cele bune pentru viitoarea ei carieră.”

Zuzana Hašková este un manager cu experienţă, reprezentând Czech Media Invest de mai bine de 5 ani şi ocupând, de asemenea, funcţii de conducere în cadrul Grupului de Radio Ceh. De asemenea, Zuzana deţine o diplomă de master în Finanţe şi Evaluarea Afacerilor de la Universitatea de Economie din Praga.

Andrada Burdalescu este absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti. Vocea sa s-a auzit mai întâi la Pro FM, iar apoi la Europa FM. Este jurnalist de radio cu o experienta de 18 ani, conform site-ului galasocietatiicivile.ro. Din 2003 este director de stiri al postului de radio Europa FM, pe atunci parte a grupului francez de presa Lagardère. În 2018, Europa FM a trecut la la Czech Media Invest. Grupul Lagardere, care deţinea Europa FM, a vândut operaţiunile radio din mai multe ţări, inclusiv România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.