Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbări importante la Metrorex: Sute de mii de călători vor fi AFECTAŢI

metrou

Schimbări extrem de importante la Metrorex care vizează mii de călători. Aceştia vor fi afectaţi de ultimul anunţ al şefilor de la metrou. Începând cu 1 mai 2018, între stațiile Gara de Nord și Străulești, trenurile de metrou vor circula la un interval de maximum 8 minute, față de intervalul actual de 12 minute, anunţă Metrorex, într-un comunicat de presă.

Citește și: Simona Halep le-a luat fața adversarelor în 2018: Ce loc ocupă în topul câștigurilor din circuitul feminin și ce titlu a câștigat

În acest sens, în perioada 1 martie - 30 aprilie a.c., se vor desfășura ultimele lucrări pentru montarea echipamentelor de automatizare a traficului pe Magistrala 4, tronsonul Străuleşti - Parc Bazilescu.

În perioada lucrărilor circulația se va desfășura astfel:

Citește și: Surse PSD: cine i-ar lua locul lui Liviu Dragnea după Congresul PSD! Planul din umbră

1 - 31 martie 2018, pe distanţa Străuleşti - Jiului - Străuleşti, firul 1, circulaţia se va desfăşura în sistem pendulă, la un interval de 15 minute iar pe distanţa Gara de Nord - Jiului - Gara de Nord, la un interval de 10 minute.

1 - 30 aprilie 2018, pe distanţa Străuleşti - Jiului - Străuleşti firul 2, circulaţia se va desfăşura în sistem pendulă, la un interval de 15 minute iar pe distanţa Gara de Nord 2 - Jiului - Gara de Nord 2, la un interval de 10 minute.

Citeşte şi: Veste mare de la Guvern: Se pot lua împrumuturi importante - ce instituţii sunt VIZATE

Pentru continuarea călătoriei spre staţiile de metrou Străuleşti sau Gara de Nord 2, pasagerii vor schimba trenul în staţia Jiului, de la cealaltă linie. Odată cu finalizarea lucrărilor, circulația trenurilor de metrou, se va relua în condiții normale în ambele direcții, cu interval de succedare a trenurilor mai mic cu cel puțin 4 minute, față de intervalul actual de circulație. Metrorex mulţumeşte călătorilor pentru înţelegere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.