Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbări în topul MILIARDARILOR: Cine este cel mai bogat om din Europa şi ce AFACERI are în România

pixabay.com
euro hartii 500 euro tiparnita

Topul miliardarilor se schimbă, parcă, de la o  zi la alta. Preşedintele producătorului de bunuri de lux LVMH, Bernard Arnault, a devenit recent cel mai bogat om din Europa, după ce grupul Christian Dior a înregistrat vânzări record.

Citeşte şi: Tradiţii şi obiceiuri în Sâmbăta Mare: Ce să faci în ultima zi a Postului Paştelui ca să ai parte de bine tot anul

Reuşita a fost completată şi de o ridicare în topul bogaţilor lumii, Arnault devenind al patrulea cel mai avut om din lume, depâşindu-l pe Amancio Ortega în top. În acest moment, averea francezului se ridică la 70,7 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.

De la începutul anului, averea lui Arnault a crescut cu 7,45 miliarde de dolari, în timp ce fondatorul imperiului Inditex a pierdut în acest timp peste 5 miliarde de dolari, scrie ZF.

Acesta este acţionar majoritar al grupului LVMH, care controlează branduri precum Moet, Hennessy, Louis Vuitton şi Christian Dior.

Miliardarul are afaceri şi în România. Bernard Arnault este al doilea cel mai mare acţionar al grupului gigant Carrefour şi deţine brandurile Louis Vuitton şi Sephora. Pe piaţa locală, Christian Dior este prezent doar cu divizia de parfumerii şi cosmetice de lux.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.