Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbări majore la WhatsApp: sunt vizate parolele utilizatorilor

gettyimages.com
WhatsApp

WhatsApp Messenger pentru dispozitivele iOS va avea o nouă funcție de confidențialitate. Potrivit portalului WABetaInfo, utilizatorii se vor putea conecta la cont folosind o parolă.

Noua caracteristică va permite să vă conectați la contul dumneavoastră utilizând o parolă, mai degrabă decât un cod din șase cifre.

Potrivit portalului, cheia de acces va fi salvată în iCloud, ceea ce vă va permite să vă conectați la contul WhatsApp pe alte dispozitive Apple folosind biometria.

În același timp, dacă utilizatorul dorește să se conecteze la mesager pe un alt dispozitiv, acesta va putea utiliza în continuare codul tradițional de șase caractere.

Reprezentanții WABetaInfo au declarat, de asemenea, că noua caracteristică poate fi găsită în versiunea beta a WhatsApp, descărcată de la serviciul TestFlight.

Altă modificare recentă: codul QR

Specialiștii portalului au anunțat anterior că WhatsApp va permite utilizatorilor să partajeze un cod QR pentru schimbul rapid de conturi din fila chat-uri. "Deocamdată, utilizatorii își pot partaja codul QR din setările aplicației, dar această nouă caracteristică va oferi o metodă mai directă și mai accesibilă direct din interfața filei de chat", au remarcat experții IT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.