Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbări mari în topul miliardarilor Planetei: Câţi bani au pierdut magnaţii

bani tv

Schimbări importante în topul celor mai bogaţi oameni ai planetei. Unii dintre magnaţi au pierdut foarte mulţi bani în ultimul timp, iar clasamentul a suferit modificări semnificative. Amacio Ortega, fondatorul Inditex, a redevenit al doilea cel mai bogat om din lume, înaintea lui Jeff Bezos, după creşterea acţiunilor celui mai mare retailer de modă din lume cu 1,27%, adăugând 617 milioane de dolari la averea sa, care a ajuns la 76,7 miliarde de dolari, potrivit indicelui Bloomberg al miliardarilor.

Citeşte şi: DOLIU O legendă a muzicii a încetat din viaţă: Moarte în condiţii ciudate / VIDEO

Fondatorul Amazon.com, Jeff Bezos, a pierdut în schimb 978 de milioane de dolari când acţiunile grupului de comerţ electronic au scăzut cu 11,56 dolari pe unitate, iar averea sa a coborât la 76,4 miliarde de dolari, conform news.ro. În urmă cu două săptămâni, Bezos îi depăşise pe Ortega şi Warren Buffett, devenind pentru prima oară al doilea cel mai bogat on din lume.

Citeşte şi: Primele imagini din Beciul Sârbesc: Cu cine împarte celula Sebastian Ghiţă / VIDEO

Profitul net al Inditex a crescut cu 10% în anul fiscal 2016, la 3,16 miliarde de euro, susţinut de ofertele multi-brand din magazinele tradiţionale şi cele online, care au continuat să atragă cumpărători din întreaga lume. În 2016, Inditex a deschis 279 de magazine, aducând totalul la 7.292 de unităţi. În România, Inditex deţinea la sfârşitul lunii octombrie 2016 123 de magazine sub şapte branduri, Zara (25), Zara Home (6), Bershka (24), Stradivarius (24), Pull&Bear (24), Massimo Dutti (11) şi Oysho (9).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.