Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbări radicale ale vremii: temperaturile scad brusc spre zero grade. Zonele lovite de îngheț

pixabay
patura, frig

În următoarele zile, temperaturile scad drastic, iar în mai multe zone din țară va ploua. În weekend, în cea mai mare parte a teritoriului sunt așteptate, pe parcursul nopții, spre zero grade.

„Astăzi este o zi cu ploi în cea mai mare parte a țării și cu temperaturi comparabile, în multe regiuni, cu ce am avut ieri, chiar dacă marcăm o ușoara scădere, încă valori în general peste normalul acestei perioade. De mâine, însă, intrăm într-un proces de răcire a vremii", a declarat, la Realitatea Plus, metorologul Florinela Georgescu.

Mâine, vor fi mai puține precipitații, mai degrabă în zonele montane, după care ziua de vineri ar putea aduce din nou ploi în cea mai mare parte a țării. Nu este exclus să apară precipitații mixte din nou la munte, mai degrabă pe crestele cele mai înalte, mai spune meteorologul.

În schimb, sâmbătă, precipitațiile se răsfrâng spre est. Răcirea va continua astfel încât, la începutul săptămânii viitoare, sunt de așteptat, pe parcursul nopților, temperaturi sub zero grade în cea mai mare parte a teritoriului și maxime care să nu mai depășească 10-12 grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.