Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schioarea americană Breezy Johnson a declarat forfait pentru Jocurile Olimpice de la Beijing, din cauza unei accidentări la genunchi

insidethegames.biz
Mikaela Shiffrin schi alpin slalom

Schioarea americană Breezy Johnson, care a urcat de trei ori pe podium la coborâre în actuala ediţie a Cupei Mondiale de schi alpin, a declarat forfait pentru Jocurile Olimpice de la Beijing, din cauza unei accidentări la genunchi, informează L'Equipe, citat de Agerpres.

Sportiva din Statele Unite ar fi dorit totuşi să concureze la JO 2022, în ciuda problemelor sale de sănătate, însă medicii au sfătuit-o să nu facă asta, pentru a nu-şi pune cariera în pericol, după cum a declarat Johnson pentru presa din ţara sa.

"Mi-au spus că pot face mai multe daune (la genunchi). Aş putea pune în pericol tot sezonul viitor şi poate şi dincolo de acesta, pentru o singură cursă, fără să măcar să ştiu la ce nivel aş putea schia", a declarat schioarea pentru cotidianul New York Times.

În vârstă de 26 ani, Breezy Johnson a căzut de două ori de la începutul acestei luni, prima oară pe 8 ianuarie, fiind obligată să renunţe la următoarele două curse. Ea a revenit la antrenamente înaintea probelor de la Cortina d'Ampezzo (Italia), însă o nouă căzătură a forţat-o să renunţe.

Liderul Cupei Mondiale de coborâre şi deţinătoarea titlului olimpic, italianca Sofia Goggia, este la rândul ei incertă pentru JO 2022, din cauza unei accidentări la genunchiul stâng.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.