Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schioarea Ania Caill spune că a cheltuit 30.000 de euro pentru pregătirea Olimpiadei: 'Sunt optimistă că suma îmi va fi rambursată'

olimpiada

Sportiva Ania Caill, născută în Franţa dar care va reprezneta România la JO de iarnă din Coreea de Sud în probele de schi alpin, a declat miercuri, că pregătirea pentru competiţie a constat-o în jur de 30.000 de euro, bani pe care speră să şi-i recupereze. “Din iunie mă pregătesc cu resursele mele, nu am avut niciun ajutor din partea federaţiei. Mi-au promis că voi avea o rambursare, o aştept încă, sunt optimistă. M-am pregătit singură, am multe cunoştinţe din Franţa, Austria, e o familie foarte mare şi sunt fericită că îi am pe ei pentru a mă pregăti cât mai bine pentru Olimpiadă. Nu am vrut să calculez cât am cheltuit, pentru că mi-e frică. Cred că 30.000 (n.r. – euro), poate aşa ceva, ceea ce nu înseamnă foarte mult pentru schi alpin. Dacă îţi doreşti performanţe în schi alpin îţi trebuie cel puţin dublu. Federaţia mi-a spus că toată cheltuiala mea va fi acoperită de toată solidaritatea mea olimpică, care e dat de CIO. În mod normal voi primi rambursări, dar s-a început de ieri”, a declarat Caill la Complexul Sportiv Sydney 2000, din Izvorani.

Din cauza unei accidentări suferite în urma cu un an, Ania Caill nu şi-a stabilit un obiectiv pentru ediţia din acest an a Jo, de la PyeongChang: “Nu îmi propun nimic oficial ca rezultat. Am muncit foarte mult ca să revin după accidentarea pe care am avut-o. Îmi doresc să trec linia de sosire şi să fiu mulţumită de cursă, să fiu mândră pentru mama mea şi pentru persoanele care m-au ajutat. Sunt foarte mândră să fiu selecţionată şi să reprezint România,e a doua mea participare la Olimpiadă. Sunt încă tânără şi sper să mai repreziint România pe viitor”.

Echipa Olimpică a Romaniei, care va participa la Jocurile Olimpice de la PyeongChang, în perioada 9-25 februarie 2018, a fost prezentată oficial în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat în Complexul Sportiv Sydney 2000, din Izvorani, confor news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.