Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCM Piteşti, echipa lui Nicolae Dică, a promovat în liga a doua

ilfovsport.ro
minge fotbal

SCM Pitești, formația antrenată de Nicolae Dică, a obținut astăzi promovarea matematică în Liga a doua, în urma succesului obținut pe terenul lui Atletic Bradu, scor 3-1, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din seria a treia a Ligii a treia.

Argeșenii au profitat și de pașii greșiți ai urmăritoarei FC Voluntari II, distanțându-se la 22 de puncte de gruparea ilfoveană. Profitând și de o serie accesibilă, echipa lui Dică a dominat autoritar campionatul, reușind să-și asigure promovarea matematică cu cinci etape înainte de final. Tot cu Dică pe bancă, gruparea argeșeană a fost foarte aproape de promovare și în sezonul trecut, pierzând însă lupta cu CS Afumați dramatic, la golaveraj.

Deși echipa sa a promovat, sunt șanse mici ca Dică să rămână pe banca echipei și din sezonul viitor, existând posibilitatea tot mai mare să preia o echipă din prima ligă, conform gsp.ro. Deținută de Primărie, SCM Pitești nu este continuatoarea echipei FC Argeș, însă oficialitățile locale încearcă să obțină brandul de la vechea societate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.