Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şcoala de Bani: Promenada Mall organizează cursuri de educaţie financiară gratuite

nepirockcastle.com
Promenada Mall

Promenada Mall organizează cursuri de educaţie financiară gratuite pentru copii între 7 şi 14 ani şi pentru adulţi, derulate prin programul FLiP Şcoala de Bani, potrivit unui comunicat remis joi de Promenada Mall.

Cursurile au loc până pe 19 septembrie, în spaţiul special amenajat de la nivelul 1 al centrului comercial.

La finalizarea cursurilor, este de aşteptat ca participanţii să poată planifica strategii de creştere a veniturilor, să înveţe şi să pună în practică modalităţi de economisire, să realizeze propriul plan financiar şi să înveţe să facă cumpărături inteligente, dar şi să facă faţă tentaţiilor.

Un punct de maxim interes în programul FLiP Şcoala de Bani este atelierul de educaţie financiară organizat împreună cu economistul Iancu Guda, pe 9 septembrie 2021, începând cu ora 18:00, în care vor fi prezentate cele 10 principii ale prosperităţii descrise în detaliu de autor în noua lui carte.

Proiectul FLiP BCR Şcoala de Bani este implementat de Şcoala de Valori, organizaţie care activează pentru creşterea coeficientului de educaţie financiară a românilor, prin intermediul trainerilor care efectuează cursurile.

Şcoala de Valori este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit, înfiinţată în 2009, care îi îndrumă pe tineri să-şi antreneze potenţialul, astfel încât să-şi dezvolte atitudini şi comportamente prosociale, care să îi ajute în viaţă, la şcoală şi în carieră.

Misiunea sa este de a facilita un proces de conştientizare şi ghidare a tinerilor prin educaţie centrată pe valori, pentru ca aceştia să devină creatorii propriilor lor vieţi, potrivit Agerpres.ro.

Şcoala de Valori oferă tinerilor şi profesorilor lor experienţe de dezvăţare a convingerilor şi comportamentelor disfuncţionale şi reînvăţarea unor noţiuni care pun accentul pe identificarea potenţialul individual, dezvoltarea competenţelor pentru viaţă şi creşterea abilităţii de a lucra colaborativ, multidisciplinar şi multigeneraţional pentru a transforma societatea actuală într-una centrată pe valori sănătoase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.