Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şcolile primare din Israel s-au redeschis după două luni de carantină. Copiii vor merge la cursuri doar patru zile pe săptămână și trebuie să poarte măști

Operation World
Israel

Şcolile primare din Israel s-au redeschis după două luni de carantină. Copiii vor merge la cursuri doar patru zile pe săptămână și trebuie să poarte măști. Măsura face parte din programul de relaxare promovat de Guvern, anunță MEDIAFAX.

Şcolile s-au redeschis după două luni de carantină, iar elevii din ciclul primar s-au întors la cursuri. Chiar dacă poartă măști și fac cursuri doar patru zile pe săptămână copiii sunt bucuroși că își reîntâlnesc colegii și profesorii.

Gândurile lui Gabriel Oprea înainte de alegerile parlamentare - Vrea la Comisia de Apărare din Parlament pentru susținerea polițiștilor și militarilor

Părinții sunt îngrijorați, dar consideră că decizia Guvernului este binevenită.

„Sunt puţin speriată, puţin îngrijorată. Sunt îngrijorată de o a treia carantină. Pe de altă parte, ei chiar au avut nevoie de asta, din punct de vedere social, e foarte dificil pentru ei să stea acasă. Este foarte bine că s-au întors. Sperăm la ce e mai bun”, a declarat Luarie Sachar, mama unui copil care a revenit la școală.

Israelul a început să îşi relaxeze restricţiile în luna octombrie, după ce rata de infectare cu coronavirus a scăzut. Peste 2.500 de decese au fost înregistrate de la începutul pandemiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.