Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scor INCREDIBIL între România și Spania, la Campionatul Mondial de Handbal: Cristina Neagu a dat RECITAL și tricolorele au CÂȘTIGAT

www.gsp.ro
națională handbal feminin

România și Spania au jucat cel mai strâns meci disputat, până acum, la Campionatul Mondial de Handbal feminin, din Germania! A fost 9-7 pentru tricolore la pauză, iar la final a fost 19-17.

O primă repriză cu de toate în disputa cu naţionala ţării natale a antrenorului României, Ambros Martin. Spania a început mai montată, dar 10 minute a durat supremaţia sa, egalarea fiind adusă de Neagu, 4-4. Spania a mai înscris de două ori, 4-6, după care nu a mai găsit drumul spre poarta apărată excelent de Iulia Dumanska, iar în următoarele 18 minute doar România a fost pe teren. La pauză, 9-7 în favoarea tricolorelor, cu Neagu având cinci goluri.

Citește și: După decesul Regelui Mihai, Gabriela Firea pregătește o schimbare majoră! Anunțul făcut în urmă cu câteva momente

În partea a doua a partidei, cele două echipe s-au succedat la conducere (11-10, min. 36). Spania a găsit parcă mai uşor drumul spre gol, conducând la 1-2 goluri mai tot timpul, în timp ce România a alergat după egalare (12-14, min. 43) şi datorită unei apărări mai instabile faţă de prima repriză, dar şi ratărilor la poarta lui Navarro.

Egalarea a venit tot de la Neagu, în minutul 48, 14-14, în uralele sutelor de fani tricolori din tribune. Spania n-a cedat, 15-16 (min. 54), dar România a ripostat la rândul său, 18-17 (min. 57). Nu a renunţat la luptă până la final şi a încheiat cu victoria care i-a adus calificarea în optimi, dar şi uralele fanilor: România, România, ole, ole, ole.

Citește și: O imensă lovitură pentru Familia Regală! Ce ar urma să PIARDĂ aceasta, după decesul Regelui Mihai

Pentru Spania a evoluat şi Almudena Rodriguez, a cărei echipă de club este CSM Bistriţa.

Pentru România au marcat Neagu 8 goluri, Pintea 4, Buceschi 4, Dragut 2, Elisei Ardean 1, iar de la Spania s-a remarcat Pena, cu 4 reuşite.

Citește și: Surprinzător! Unde a lucrat protestatarul care l-a lovit pe bătrânul de 71 de ani și ce vârstă avea când s-a pensionat – doar 5 ani și jumătate în câmpul muncii

În primele partide ale zilei din grupa A, Slovenia – Angola 32-25 (15-15) şi Franţa – Paraguay 35-13 (14-10).

Astfel, în urma rezultatelor de marţi, clasamentul grupei A este următorul: 1. România 6 puncte, 2. Franţa 4, 3. Spania 4, 4. Slovenia 4, 5. Angola 0, 6. Paraguay 0 puncte. România se califică în optimile de finală, iar ultimele două etape din grupă vor stabili şi poziţia finală.

Citește și: Marea fuziune s-a finalizat: Ce cunoscut lanț de magazine a absorbit Telekom

România are, acum, trei victorii la această ediție, după cele cu Paraguay, 29-17, și cu Slovenia 31-28, și e liderul grupei, cu 6 puncte, calificându-se în optimi, deja. Trebuie precizat că selecționerul României e spaniolul Martin Ambros.

Următoarele meciuri din faza grupelor sunt joi, ora 19:00, cu Angola, și vineri, tot de la ora 19:00, cu Franța.

Citește și: Se anunță schimbări radicale la programul Prima Casă: Cum vor fi afectați românii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.