Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scriitoarea britanică J. K. Rowling spune că a avut simptome de COVID-19

Inquam Photos / George Calin
coronavirus test covid

Scriitoarea britanică J. K. Rowling spune că se recuperează după o posibilă infectare cu noul coronavirus. „În ultimele două săptămâni am avut toate simptomele C19 (deşi nu am fost testată)”, a scris Rowling pe contul său de Twitter, conform Mediafax.

Scriitoarea britanică a publicat şi un clip cu o tehnică de respiraţie care, spune ea, a ajutat-o să gestioneze cele mai grave simptome şi care i-a fost recomandată de soţul ei, un medic britanic.

„M-am recuperat complet şi vreau să vă arăt o tehnică ce este recomandată de medici, nu costă nimic, nu are efecte adverse, dar ar putea să vă ajute, aşa cum m-a ajutat pe mine”, a explicat aceasta.

În vârstă de 54 de ani, J. K. Rowling este cea mai recentă celebritate care anunţă că s-a recuperat după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Printre celebrităţile diagnosticate cu COVID-19 care s-au recuperat se numără basistul trupei Bon Jovi David Bryan, Pink, dar şi actorii Tom Hanks şi Rita Wilson.

Boala a ucis peste 70.000 de persoane la nivel mondial. Lumea divertismentului a fost şi ea afectată de imprevizibilul coronavirus, iar unele personalităţi, precum muzicienii Adam Schlesinger, Joe Diffie, Alan Merrill, Ellis Marsalis Jr. şi Wallace Roney au murit.

Recent, J. K. Rowling a lansat un nou site din universul „Harry Potter”, pentru a-i ajuta pe copii, nevoiţi să stea acasă din cauza pandemiei de COVID-19, să se distreze. Platforma „Harry Potter at Home” include link-uri pentru versiuni gratuite ale primului roman din seria celebră, „Harry Potter şi Piatra Filosofală”, din 1997, disponibil ca eBook şi audiobook în mai multe limbi străine. De asemenea, site-ul include puzzle-uri, jocuri şi videoclipuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.