Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scriitorul Cătălin Mihuleac, invitat la Festivalului Internațional Atlantide de la Nantes

stiripesurse.ro
fgg

Festivalul Internațional de Literatură Atlantide se va desfășura și anul acesta în orașul francez Nantes, pe malul Oceanului Atlantic, în perioada 24-27 februarie. Printre cei 50 de scriitori invitați din toate zările, se va afla și românul Cătălin Mihuleac.

Participarea lui Cătălin Mihuleac va acoperi trei evenimente cu public. Primul - intitulat „Bloc de l’Est, fragments du réel” - propune o privire fără fard asupra fostelor țări comuniste europene, în anii recenți de corupție și capitalism sălbatic.

Al doilea - „De l’autre côté de la migration” - are drept temă visul exilului american, tratat în opere literare de ieri și de azi.

În fine, al treilea eveniment - „Grande rencontre avec Cătălin Mihuleac” - este programat duminică 27 februarie, fiindu-i dedicat în exclusivitate autorului român.

Amintim că ultimele două romane semnate de Cătălin Mihuleac - „Deborah” și „America de peste pogrom” - sunt disponibile la Humanitas. La aceeași editură, în luna mai a acestui an, este programată apariția unui nou roman, la care Mihuleac a lucrat în ultimii trei ani.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.