Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scripcaru ‘împins pe scări’ de PNL: Pe cine ar putea susține liberalii la Primăria Brașov

anonim

Surpriză de proporții în lupta pentru Primăria Brașov. Consilierul local FDGR, Cristian Macedonschi „îi trage preșul de sub picioare” lui George Scripcaru și se instalează pe poziția de candidat favorit al PNL pentru alegerile locale, potrivit brasovstiri.ro.

PNL ar fi decis să renunțe la colaborarea cu Scripcaru la alegerile locale după ce a aflat de negocierile de săptămâna trecută pe care acesta le-ar fi avut la București cu președintele PSD, Marcel Ciolacu. Liberalii s-au mișcat rapid și au taxat „trădarea” orientându-se către carismaticul Macedonschi, aflat atât în grațiile brașovenilor cât și a președintelui Klaus Iohannis.

Potrivit unor surse, zilele trecute la București, Forumul Democrat al Germanilor din România, a purtat discuții la București pentru o alianță cu PNL, pentru alegerile locale, Cristian Macedonschi, fiind preferat ca și candidat susținut de cele două formațiuni.

Citește și: Efect neașteptat al Brexit: lovitură de baros pentru Dacian Cioloș

Candidatul Macedonschi ar putea aduce pacea în PNL Brașov, acolo unde influența lui Scripcaru asupra fracțiunii PDL-iste din PNL municipiu a provocat numai scandaluri în ultima vreme.

În plus, colaborarea dintre Scripcaru și PNL este dezagreeată de președintele Klaus Iohannis care le-a cerut liberlilor să se delimiteze de personajele care au dosare penale.

Contactat telefonic, consilierul Cristian Macedonschi a declarat că „Totul este posibil, dar că deocamdată nimic nu este bătut în cuie. Nu este încă o decizie luată, trebuie să vedem dacă alianța PNL-FDGR se concretizeaza, iar poi putem vorbi și de candidatură”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.