DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Scrisoare catre ambasadorul Marii Britanii: Cum ar fi ca TVR sa prezinte britanicii drept pedofili

romanians ar coming

Trei deputati semneaza o scrisoare catre ambasadorul Marii Britanii prin care ii cer sa ia masuri pentru stoparea campaniei de denigrare a cetatenilor romani prin emisiunea "The Romanians are coming", difuzata de postul public de televiziune Channel 4.

Semnatarii scrisorii intreaba ambasadorul cum ar reactiona daca TVR ar prezenta britanicii generalizand cazurile de acloolism in public si de pedofilie.

Stiripesurse.ro va prezinta scrisoarea deputatilor PRU adresata ambasadorului britanic:

"Către

Excelența Sa Paul Brummell

Ambasadorul Marii Britanii în România

Excelența Voastră,

Am luat notă cu tristețe și revoltă de documentarul ”The Romanians are coming”, a cărui difuzare a fost demarată de canalul public de televiziune Channel 4, din Marea Britanie. Acest documentar greșește din toate punctele de vedere cu privire la românii care muncesc și trăiesc în țara dumneavoastră, transformând cazuri izolate în oprobiu generalizat și condamnând astfel o întreagă comunitate care își aduce contribuția în mod cinstit la bunul mers al țării pe care o reprezentați.

Afrontul adus românilor din Marea Britanie trebuie să înceteze imediat, el va încuraja xenofobia și va aduce prejudicii directe cetățenilor români aflați pe teritoriul statului britanic. Vă solicităm de aceea să luați măsurile care se impun pentru oprirea difuzării acestei campanii murdare de presă desfășurate de un post public de televiziune al Marii Britanii, fapt care afectează relațiile dintre țările noastre. Marea Britanie nu poate permite unui post public de televiziune de care este responsabilă să incite la ură și discriminare împotriva românilor aflați pe teritoriul său pentru că își neagă principiile constituente și se transformă într-o țară a urii și a disprețului față de străini.

Vă rog să vă gândiți cum ați reacționa dacă TVR, postul public de televiziune din România, ar începe o campanie de denigrare a cetățenilor britanici de la noi din țară, generalizând cazurile de alcoolism în public și de pedofilie ale câtorva britanici, de care sunt sigur că aveți cunoștință, la a deveni imaginea tuturor cetățenilor Dvs. aflați pe teritoriul României. Documentarul difuzat de Channel 4 face exact același lucru.

Credem că este și în interesul țării Dvs. și al relațiilor bilaterale să demarați procedurile de oprire a acestui documentar care reprezintă tot ce este mai rău în materie de manipulare, informare greșită și denigrare la adresa unei comunități străine aflate pe teritoriul unui alt stat.

Cu stimă,

Deputat Bogdan Diaconu, Președintele Partidului România Unită (PRU)

Deputat Virgil Guran, vicepreședinte PRU

Deputat Paul Dumbrăvanu, PRU"

 

Urmărește-ne:
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.