Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul iubit al Iuliei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timișoara, a redactat o scrisoare neașteptată: Sunt atât de trist. Îi aud cum râd, cum cântă

facebook
Iulia B

Marcel a făcut publică o scrisoare în cadrul căreia și-a exprimat gândurile și sentimentele. Acesta a început prin a le mulțumi familiilor care au condus-o pe Iulia și pe cei doi copii pe ultimul drum. Cu atât mai mult, el a ținut să își arate public aprecierea față de mama de 32 de ani, la adresa căruia nu a avut decât cuvinte de laudă.

Bărbatul le-a mai mulțumit, în cadrul scrisorii, și prietenilor săi care i-au fost alături în aceste clipe dificile. El îi îndeamnă pe toți să se roage pentru sufletele celor trei decedați.

„Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezenţa mea aici se datorează ei. Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei. Familiei mele. Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înţeleg. Îi multumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună. Mulţumesc tuturor celor care au venit şi care au plâns împreună cu mine, Ciprian H, Alex I, Emil, Sebastian, Sabin, nu am loc să îi numesc pe toţi. Veniţi să ne rugăm pentru sufletele lor, să plângeţi împreună cu mine şi cu cei prezenţi, să îi conducem. Sunt atât de trist. Îi văd cum se joacă, cum fug, cum sar, îi aud cântând, îi aud vorbind. Vă mulţumesc tuturor!”, a scris Marcel, fostul iubit al Iuliei, potrivit Spynews.

De ce nu a putut Alexandru, bărbatul cu care Iulia urma să se recăsătorească, să recunoscă cadavrul acesteia la morgă

În dimineața zilei de marți, 3 mai 2022, Iulia s-a urcat pe terasa unui bloc cu 10 etaje împreună cu cei doi copii ai săi: un băiețel de 3 ani și o fetiță de 6 ani. Aceasta i-a luat pe cei mici în brațe și s-a aruncat de la acea înălțime fără să se gândească de două ori înainte. La scurt timp, polițiștii au ajuns la fața locului și au constatat că mama și băiatul muriseră pe loc, iar fetița și-a pierdut viața, în ciuda resuscitărilor făcute de medici.

Polițiștii i-au dat vestea bărbatului cu care Iulia B. urma să se recăsătorească în scurt timp. Cei doi formaseră o familie fericită până în anul 2020, atunci când au decis să divorțeze. Cu toate acestea, au considerat că merită încă o șansă, iar anul acesta ar fi avut loc nunta. Alexandru, aflat la muncă în Austria, s-a întors de urgență în țară, aflându-se încă în stare de șoc. Din cauza impactului puternic, bărbatul de 36 de ani nu a fost capabil să recunoască cadavrul partenerei sale de viață, la morgă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.