Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scrisoarea-amenințare a unui primar PSD către localnici, pentru Turul II: 'Să nu îmi spuneți vreodată că nu ați știut'

scrisoare

Primarul comunei Buciumi din Bacău, Fănică Cozma (PSD), le-a trimis sătenilor o scrisoare în care le spune că dacă nu vin la vot în Turul II la prezidențiale și nu votează PSD, atunci lucrările începute se vor opri din lipsă de bani. „Aşa cum vă veţi implica d-voastră tot cu acelaşi procent mă voi implica şi eu să duc la capăt proiectele promise”, afirmă edilul. Potrivit Adevărul, edilul spune că de 20 ani trimite astfel de scrisori.

TEXTUL SCRISORII:

„Atenție!!! Nu rupeți scrisoarea, lăsați să o citească toți membrii familiei cu drept de vot, să nu îmi spuneți vreodată că nu ați știut de cele scrise mai jos!!!

Prin intermediul acestei scrisori mulțumesc celor care au venit la vot și au votat PSD-ul. Aceștia au înțeles că primarul face parte din PSD și tot ce s-a realizat în comună este cu sprijinul PSD-ului.

Îi rog pe acei care au votat alte partide, aşa cum mă sună pe mine pentru alte probleme să mă contacteze şi să îmi spună ce i-a determinat să le voteze şi dacă pot să mă convingă ce au făcut acele partide în comuna Buciumi, timp de 20 de ani de când sunt în fruntea comunei. La fel i-aş ruga şi pe cei care nu s-au prezentat la vot, dar mă sună pentru alte probleme cum ar fi: balastare, deszăpezire, iluminat, dacă pe uliţă nu trece apa, canalziarea, gazul sau asfaltul.

Dacă nu veniţi la vot sau cei care vin la vot şi nu mă sprijină, vor avea surpriza ca lucrările începute să se oprească din lipsă de bani.

(...)

Duminică 24 Noiembrie avem turul 2. Dacă veţi binele comunei vă rog să vă implicaţi, să vorbiţi cu rudele, cu venicii, să veniţi la vot şi să votaţi PSD. Aşa cum vă veţi implica d-voastră tot cu acelaşi procent mă voi implica şi eu să duc la capăt proiectele promise.

Apel la tineret că voi şi copiii voştri veţi beneficia mai mult de realizările din comună decât noi care suntem în etate. VENIŢI LA VOT.

Pe 24 Noiembrie s-ar putea să fie vreme rea, se întunecă la 17.30 şi de aceea vă rog să veniţi mai repede la vot, nu vă lăsaţi pe baza că 'se poate şi fără mine'. Am nevoie de votul D-voastră!

Așa cum eu sunt prezent indiferent de vreme la toate lucrările din comună (...) vă cer doar să veniți la vot și să votați PSD”.

Vezi si: SURSE Turul II la PNL: Efectul Klaus Iohannis .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.