Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scrisoarea lui Gigi Becali din pușcărie - Ordinele pentru Argăseală, MM Stoica și Laurențiu Reghecampf

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Multă lume acuză implicarea lui Gigi Becali la echipă aducâd ca argument rezultatele din perioada în care era în încisoare înă un document scos recent la iveală arată faptul că Becali a fost în contro total și în perioada în care a fost închis la Jilava sau la Poarta Albă.

Gazeta Sporturilor a publicat astăzi o scrisoare trimisă de Gigi Becali colaboratorilor din club în al doilea sezon cu Reghecampf pe bancă, exact în lunile când media și publicul credeau că rezultatele e nasc tocmai din lipsa controlului despotic. E un document ajuns întâmplător în posesia jurnaliștilor dintr-o sursă judiciară, redactat cu pixul de Becali pe două coli A4, trimise apoi în exterior prin intermediul avocaților săi.

Gigi Becali transmite mesaje scurte, ferme, celor mai importanți trei oameni din club. Primul e președintele Valeriu Argăseală. “Vali, te rog să te ocupi personal de aceste transferuri”. Nu e clar la ce transferuri se referă Becali, însă în acea perioadă FCSB i-a adus pe Varela, Neagu, Stanciu, Kapetanos, Adrian Cristea și Piovaccari.

Apoi, urmează mesajul către managerul Mihai Stoica, scris pe un ton aspru, aproape amenințător. “Mihai, te rog să respecți ordinele mele cu sfințenie dacă ești frate cu adevărat. Nu accept niciun sfat de la nimeni. Asta este hotărârea mea finală. Al vostru. Prieten, frate și patron din pușcărie. GIGI”.

În final, Becali îi scrie și “fratelui” antrenor, Laurențiu Reghecampf. Rolul acestuia pare a fi și de supraveghetor al sârguinței celorlalți doi angajați: “Reghe, te rog să respecți hotărârile mele și să le spui (asta este decizia patronului și trebuie respectată cu sfințenie). Trimite-mi, te rog, lista de la UEFA ca să o binecuvântez și eu. Al tău prieten, frate și patron din pușcărie, Gigi”.

Scurt, în câteva rânduri, Becali și-a impus punctul de vedere.. Au urmat multe scrisori de acest gen, vizite la penitenciar și, spun apropiații finanțatorului, chiar telefoane date înainte și în timpul meciurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.