Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scuze oficiale după acuzațiile de plagiat privind discursul Melaniei Trump

melania trump

Autoarea discursurilor Melaniei Trump și-a cerut miercuri scuze pentru pasajele dintr-o intervenție a soției candidatului la Casa Albă Donald Trump la Convenția Partidului Republican care au părut a fi copiate dintr-un discurs al primei doamne a SUA, Michelle Obama, relatează DPA.

Meredith McIver a spus că s-a oferit să demisioneze după ce presa a descoperit aparentul plagiat, dar că Donald Trump nu a fost de acord.

Ea a explicat că Melania Trump i-a citit pasaje dintr-un discurs al lui Michelle Obama pe care l-a admirat. Meredith McIver le-a notat, iar apoi au fost incluse în discursul susținut luni de Melania Trump la Convenția republicană.

"Nu am verificat discursurile doamnei Obama. A fost greșeala mea și mă simt groaznic pentru haosul pe care l-am cauzat Melaniei, familiei Trump, dar și doamnei Obama. Nu am vrut să fac rău", a scris Meredith McIver într-o scrisoare adresată echipei de campanie a lui Donald Trump.

Chestiunea a captat atenția presei la Convenție pe tot parcursul zilei de marți și a perturbat eforturile echipei de campanie a lui Trump de a se folosi de afirmațiile Melaniei pentru a-și umaniza soțul în fața alegătorilor.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.